RO EN
Coșul este gol

SIKA Romania are PUZ pentru constructia unei fabrici de mortare in Chitila

Producatorul de materiale de constructii Sika Romania va construi o noua fabrica de mortare uscate in Chitila. La sfarsitul lunii ianuarie 2020, compania a obtinut aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru realizarea proiectului, din partea consilierilor locali.
Potrivit documentului, pe terenul de 18.000 mp detinut de Sika in Chitila se propune constructia unei hale de productie a mortarelor uscate, a unei cladiri administrative, precum si a mai multor anexe, circulatii auto/ pietonale, parcari si spatii verzi.
Sika continua sa se extinda in Romania dupa ce a finalizat recent procesul de preluare a fabricilor AdePlast. In prezent, compania detine in Romania o fabrica de aditivi pentru betoane la Brasov, una de mortare si adezivi speciali pentru constructii la Cluj, precum si o unitate de fabricatie a membranelor bituminoase pentru sisteme de acoperisuri, preluata de la Arcon. La acestea se adauga cele patru platforme de productie achizitionate de la AdePlast, respectiv cele din Oradea, Ploiesti, Roman si Isalnita.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter