RO EN
Coșul este gol

FILIP & Company a asistat actionarii AdePlast in procesul de vanzare catre Sika

Casa de avocatura Filip & Company i-a asistat pe Alexander Barbut, Thomas Barbut si Marcel Barbut in procesul de vanzare a actiunilor detinute in cadrul Adeplast SA, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale de constructii din Romania, catre grupul elvetian Sika AG, un jucator global pe piata materialelor de constructii. Finalizarea tranzactiei a avut loc marti, 31 martie, dupa ce a fost obtinuta aprobarea necesara din partea Consiliului Concurentei.
"Exista o incetinire in activitatea a numeroase industrii, iar instabilitatea din piete din ultimele saptamani a condus la incetinirea sau suspendarea unora dintre tranzactii. In acest context, ne bucuram cu atat mai mult ca am putut fi alaturi de Alex, Thomas si Marcel in finalizarea acestei tranzactii", a declarat Alexandru Birsan, partener Filip & Company.
Echipa Filip & Company implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de Alexandru Birsan (partener) si a inclus-o pe Alina Stoica (associate).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter