RO EN
Coșul este gol

KNAUF INSULATION: Implicare in politicile europene de eficienta energetica

Cererea globala de materiale pentru izolatii va inregistra o crestere anuala medie de 5% pana in anul 2014, potrivit celui mai recent studiu publicat de compania americana Freedonia Group. Se previzioneaza cresterea cererii de sisteme utilizate in domeniul nerezidential, in special pentru izolarea cladirilor industriale si logistice, mai cu seama pe pietele emergente din regiunea Asia-Pacific. Adoptarea unor noi standarde de izolare pentru cladiri si punerea in aplicare a programelor guvernamentale de economisire a energiei, incurajarea utilizarii de produse cu un grad inalt de izolare si eficienta energetica etc. vor avea o contributie suplimentara importanta la vanzarile globale de sisteme.
 
Tony Robson, director executiv al grupului Knauf Insulation: "Continuam sa ne implicam activ in actiunile de incurajare a economisirii de energie. In acest sens, recent ne-am alaturat unui grup de peste 20 de furnizori de sisteme pentru izolatii de top la nivel mondial si am adresat o scrisoare deschisa catre reprezentantii Comisiei Europene indemnandu-i sa se asigure ca economisirea energiei va deveni o prioritate nationala la nivelul tuturor statelor membre UE. Documentul a fost publicat simultan in presa internationala (Le Monde, Financial Times, Handelsblatt, Berlingske etc.), ideea principala a acestuia fiind ca prin renovarea si izolarea eficienta a cladirilor existente s-ar putea economisi 32% din energia primara totala utilizata in Europa, echivalenta cu aproximativ 4 miliarde de barili de petrol pe an. Recent, compania noastra a contribuit la reabilitarea termica a uneia dintre cele mai vechi cladiri de pe continent, respectiv a resedintei ambasadorului SUA in Belgia, un imobil in varsta de 230 de ani".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter