RO EN
Coșul este gol

SFANTU GHEORGHE: Constructia soselei de centura, evaluata la 355 milioane lei

Constructia soselei de centura a municipiului Sfantu Gheorghe va costa 355,43 milioane de lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati de Guvern. Drumul va avea o lungime de 11,56 km, cu trei pasaje, doua spatii pentru parcari si un centru de intretinere (P+1E) cu depozit pentru materiale.
Durata propusa pentru executie este de doi ani. Suprafata totala ocupata de viitoarea varianta ocolitoare a fost estimata la 50,67 ha, din care necesarul de expropriat este de 48,71 ha.
Potrivit anexei ce prezinta indicatorii tehnico-economici, finantarea obiectivului de investitii se realizeaza din fonduri externe nerambursabile si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC).
In faza de implementare a proiectului se estimeaza ca vor fi angajate aproximativ 180 de persoane.
Pana in acest moment, a mai fost obtinut Acordul de Mediu nr. 1/14 octombrie 2019 emis de catre Agentia pentru Protectia Mediului Covasna, in care se specifica planurile de monitorizare si masurile de protectie pe timpul executiei si exploatarii. Proiectul a fost supus consultarilor Consiliului Interministerial de Avizare Lucrari Publice de Interes National si Locuinte, fiind emis avizul nr. 7/23 martie 2020.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter