RO EN
Coșul este gol

Licitatie de 108 milioane euro pentru lucrari de infrastructura in Portul Constanta

Compania Nationala "Administratia Porturilor Maritime" (CNAPM) SA Constanta organizeaza licitatie publica pentru atribuirea unui contract de proiectare si executie pentru extinderea, modernizarea si reabilitarea drumurilor si pasajelor din Portul Constanta. Valoarea lucrarilor a fost estimata la 537 milioane de lei, fara TVA (circa 108 milioane de euro), durata de implementare fiind stabilita la 36 de luni de la atribuire.
Conform Caietului de sarcini, vor fi construiti si reabilitati peste 30 km de drumuri (17,9 km interventii si 12,1 km constructii noi), vor fi reabilitate doua pasaje si se vor construi doua cladiri noi, una care va gazdui centrul de comanda si control al Portului si o alta ce va functiona ca centru de servicii.
Companiile interesate de adjudecarea acestui contract pot trimite oferte pana la data de 22 aprilie 2024. Pentru a participa la licitatie, ofertantii trebuie sa dovedeasca faptul ca au realizat o cifra de afaceri medie pentru ultimii 3 ani financiari (2021-2023) de minimum 537 milioane de lei. De asemenea, ofertantii trebuie sa demonstreze ca a dus la bun sfarsit, in ultimii 5 ani, lucrari de constructii noi/ modernizari/ largiri/ reabilitari in domeniul infrastructurii de transport rutier sau similar si cel putin un pod/ pasaj/ viaduct in valoare cumulata de minimum 500 de milioane de lei (fara TVA) la nivelul a maximum 5 contracte.
Oferta castigatoare va fi selectata pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% din punctaj, iar cea tehnica 60%, astfel: metodologia de realizare a contractului si planificarea resurselor tehnice si umane in corelare cu specificul si complexitatea activitatilor (20%), experienta managerului de contract/ coordonatorului - reprezentant al antreprenorului (15%), experienta sefului de santier - specialitatea drumuri (10%), experienta sefului echipei de proiectare - specialitatea drumuri (5%) si perioada de garantie suplimentara acordata lucrarilor executate (10%).
Proiectantul obiectivului la faza SF & DALI este compania Aduro Consultanta & Proiectare. 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter