RO EN
Coșul este gol

ILFOV: Contract de 97 milioane lei pentru lucrari la retelele de apa si canalizare

Compania de Apa (CA) Ilfov a atribuit asocierii Intrakat - Euro Construct Trading ’98 un contrfact de executie a lucrarilor de extindere a retelelor de alimentare cu apa si canalizare in localitatile Mogosoaia, Balotesti si Tunari. Contractul, cu o valoare de 96,62 milioane de lei (fara TVA), a fost semnat de cele doua parti in cursul zilei de ieri.
Lucrarile fac parte din "Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Ilfov, in perioada 2014-2020", proiect cofinantat in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare (POIM).
In Mogosoaia, vor fi realizate extindere a retelei de distributie a apei cu 28 km, reabilitari la doua statii de pompare a apelor uzate, extinderea retelei de canalizare cu 37 km si constructia a 9 statii de pompare a apei uzate.
In Balotesti, se vor realiza lucrari de extindere a retelei de distributie a apei cu 12 km si a celei de canalizare cu 17 km, precum si constructia a 9 statii de pompare a apei si reabilitarea altor doua.
In Tunari, reteaua de distributie a apei va fi extinsa cu 46 km, cea de canalizare cu 40 km si vor fi construite 8 statii de pompare a apei uzate.
"Contractul de lucrari cuprinde executia constructiilor civile, a instalatiilor mecanice, electrice si de automatizare, inclusiv furnizarea si montarea echipamentelor aferente, in scopul reabilitarii si extinderii retelelor publice de alimentare cu apa, a retelelor publice de canalizare si a statiilor de pompare apa uzata, in conformitate cu cerintele, impunerile si restrictiile specificate in documentatia de achizitii", precizeaza reprezentantii CA Ilfov.
Durata de executie a lucrarilor este de 35 de luni de la data ordinului de incepere, la care se adauga 36 de luni, perioada de notificare a defectelor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter