RO EN
Coșul este gol

DAMBOVITA: S-a stabilit nou constructor al centurii municipiului Targoviste

Lucrarile de modernizare si extindere la patru benzi a soselei de centura a municipiului Targoviste vor fi reluate in scurt timp, contractul fiind atribuit recent asocierii formate din companiile Telor Invest (lider de asociere), Ricciardello Costruzioni, Petroconstruct Group si Leodrumit Construct. Valoarea la care au fost atribuite lucrarile este de 53,14 milioane de lei (fara TVA), oferta castigatoare fiind singura declarata drept admisibila din cele sapte documentatii primite de autoritatea contractanta.
Durata de realizare a lucrarilor a fost stabilita la 20 de luni de la data atribuirii contractului de executie, ceea ce inseamna ca proiectul trebuie finalizat in primul trimestru al anului 2019.
Conform caietului de sarcini, contractul prevede modernizarea a 13,8 km de drum si extinderea la patru benzi, acolo unde este posibil, pentru a asigura infrastructura de baza in vederea cresterii cererii de transport in regiunea centrala a judetului Dambovita si pentru a oferi o ruta ocolitoare viabila, departe de centrul orasului Targoviste. De asemenea, vor fi reabilitate podurile si pasajele aflate pe traseul inelului de centura, respectiv a pasajului suprateran Petru Cercel, modernizarea si dublarea podului peste raul Ialomita de la Teis, a pasajului suprateran de pe DN 71 in zona de nord a municipiului Targoviste si a podului peste Ialomita de la Valea Voievozilor. De asemenea, va fi construit si un pod nou pe drumul de legatura, peste canalul istoric (drumul de legatura de pe malul drept al raului Ialomita intalneste la km 1+600 canalul istoric din zona adiacenta gradinii zoologice din Targoviste).
Proiectul a fost demarat in anul 2009, pana in prezent fiind realizat in proportie de 27%.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter