RO EN
Coșul este gol

CNAIR va reabilita cu 260 milioane de lei DN 29D Botosani - Stefanesti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, in calitate de solicitant, a elaborat si depus aplicatia de finantare pentru proiectul ce prevede modernizarea DN 29D Botosani-Stefanesti (km 2+800 - km 18+500 si km 21+800 - km 48+146), in vederea obtinerii de finantare nerambursabila prin POIM.
Valoarea totala a proiectului este de 260,89 milioane de lei, din care 85% va reprezenta finantarea nerambursabila (219,74 milioane de lei) si diferenta de 15% fonduri de la bugetul de stat.
Obiectivul general al proiectului, il reprezinta modernizarea infrastructurii de transport rutier de interes national in vederea asigurarii conexiunii la reteaua TEN-T a zonelor deficitare din punct de vedere a oportunitatilor de transport in vederea asigurarii accesibilitatii la oportunitati de munca prin modernizarea sectorului de drum DN29 cuprins intre localitatile Botosani si Stefanesti.
Lucrarile vor include modernizarea a 42,74 km de drum, constructia a 5 poduri noi si reabilitarea altor trei, plus realizarea a doua viaducte noi.
Durata de implementare a proiectului a fost estimata la 100 de luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter