RO EN
Coșul este gol

ACHIZITIE de lucrari de infrastructura de 213 milioane lei la DRDP Iasi

Autoritatea contractanta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA) organizeaza o licitatie deschisa, cu o valoare totala estimata de 213.893.069,71 lei, pentru atribuirea unui contract, sub forma de acord-cadru, care vizeaza executia lucrarilor de intretinere periodica multianuala – covoare asfaltice executate la cald pentru reteaua de drumuri nationale din cadrul DRDP Iasi, anul I- anul III, loturile 1-3.
Astfel, ofertantii interesati sa-si adjudece acest proiect trebuie sa faca dovada ca au capacitatea de a realiza in totalitate obiectul viitorului contract (acord-cadru), care il reprezinta intretinerea periodica multianuala. Prin realizarea de covoare asfaltice executate la cald pentru reteaua de drumuri nationale din cadrul DRDP. Iasi, in conformitate cu cerintele din documentatia tehnica. Termenul-limita pana la care operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari in legatura cu documentatia de atribuire este de 18 zile inainte de termenul-limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si concret la toate solicitarile de clarificari in a 11-a zi inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.
Data-limita de depunere a ofertelor la aceasta procedura este 6 august 2019, ora 15:00, iar ofertantii pot depune oferte pentru unul sau mai multe loturi, chiar si pentru toate trei.
Durata acordului-cadru este de 36 luni, iar documentatia de atribuire este atasata in integralitatea sa la fisa de date a achizitiei. Documentatia de atribuire poate fi descarcata si de pe site-ul autoritatii contractante, respectiv www.drdpiasi.ro. Operatorul economic interesat de procedura de achizitie solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire aferenta acesteia, prin intermediul SEAP, prin accesarea sectiunii dedicate intrebarilor din detaliul procedurii de atribuire in termenul stabilit in fisa de date a achizitiei. In acest sens, CNAIR SA recomanda consultarea notificarii nr. 247 cu privire la modalitatea de transmitere a solicitarilor de clarificari si a informatiilor suplimentare la documentatiile de atribuire / raspunsurile formulate in cazul desfasurarii procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie publica prin intermediul mijloacelor electronice (on-line). In situatia in care mai multe oferte considerate admisibile sunt clasate pe primul loc si au preturi egale, autoritatea contractanta va solicita clarificari prin intermediul SEAP, in vederea incarcarii electronice de catre operatorii economici de documente care contin preturi noi. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter