RO EN
Coșul este gol

TOATE ofertele sunt respinse, se reia licitatia de 150 milioane euro la Spitalul Lugoj

Licitatia pentru constructia noului Spital Municipal "Dr. Teodor Andrei", din Lugoj, a fost anulata, dupa ce cele doua oferte depuse pentru adjudecarea contractului de executie au fost respinse. Procedura pentru constructia spitalului de aproximativ 150 de milioane de euro va fi reluata.
"Ofertantul, care a facut o oferta financiara care se incadreaza in valoarea estimata a investitiei propuse de noi, nu a putut sa demonstreze cu documente relevante experienta similara in proiectare si nici in constructia de spitale. Procedura de licitatie va fi anulata si se va relua atribuirea acestui contract de proiectare si executie a noului spital, declansandu-se o noua procedura", a declarat Claudiu Buciu, managerul proiectului, citat de radiotimisoara.ro.
Cele doua oferte au fost depuse de:
1. Synergy Construct, avand ca subcontractanti si terti societatile Synergy Construction Hungary, AFA Special Logistic, Arima Electroinstal, IFMA, Zoork, Hospital Technical Solutions, Square Bau, Popp & Asociatii si Addict Engineering;
2. Asocierea SSAB-AG (lider) - Bemel AG - Acer Proje Insaat AS, avand ca subcontractanti si terti societatile Triptic Studio, DZ Medicale, Dacorum Grup, Vangaz Instal, KONE Ascensorul, Zoork, Quattro Engineering Solutions, SSAB International Electric si Rotherm Grup.
Proiectul presupune renovarea integrala a corpului principal al spitalului (C1), construirea Spitalului Nou (cu 256 de paturi) si a unui corp de legatura intre C1 si cladirea Spitalului Nou. Noua constructie va pastra fatada si corpul principal ale cladirii vechi, simbolice pentru oras.
Lucrarile de elaborare a studiului de fezabilitate au fost atribuite prin cumparare directa companiei Know How Design and Construction, din Constanta, contractul avand valoarea de 135.000 de lei (fara TVA).
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter