RO EN
Coșul este gol

SIBIU: Proiect de 39 milioane de euro pentru modernizarea stadionului municipal

Primaria municipiului Sibiu initiaza a treia etapa a proiectului de modernizare a stadionului local, investitia fiind estimata la circa 185 milioane de lei (39 milioane de euro). Indicatorii tehnico-economici aferenti acestei faze sunt propusi spre aprobare in sedinta Consiliului Local Sibiu din 31 octombrie 2019.
Potrivit documentatiei, constructia stadionului va fi realizata din patru corpuri de cladire. Tribuna oficiala va fi reconstruita cu un corp S+P+3E si va fi amplasata pe latura estica a terenului, conformata dupa regulamentul UEFA. La nivelul subteran se vor amenaja 85 de locuri de parcare, la parter - caile de acces, spatii administrative si pentru sportivi, la etajul 1 sunt propuse caile de acces spre peluze, grupurile sanitare, spatiul media, o zona VIP si caile de evacuare de urgenta. Etajul al doilea va apartine exclusiv zonei VIP (loje si locuri speciale), iar la etajul al treilea se vor putea gasi masa presei, comentatorii TV si spatii tehnice.
Cealalta tribuna (D+P+1E+E2 retras) se pastreaza cu aceeasi functiune, plus 61 de locuri pentru parcare, la parter.
Peluza sud va fi demolata si reconstruita, integrata viitoarei constructii (P+1E), iar peluza nord, inexistenta in prezent, va fi construita pe un teren liber, pe doua niveluri (P+1E), cu parcare ventilata in zona parterului si spatiu de acces al spectatorilor in gradenele de la etajul 1.
Dupa aprobarea indicatorilor tehnico-economici, Primaria Sibiu va organiza licitatia pentru atribuirea lucrarilor, durata de executie fiind estimata la 18 luni de la contractare.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter