RO EN
Coșul este gol

ROMGAZ investeste peste 280 milioane de euro intr-o noua centrala termoelectrica

Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz SA va investi circa 281,3 milioane de euro (fara TVA) pentru constructia unei centrale termoelectrice noi, cu ciclu combinat cu turbine cu gaze, unitatea urmand a fi amplasata in incinta imprejmuita a Sucursalei de Productie a Energiei Electrice (SPEE) Iernut, pe strada Energeticii nr. 1, in orasul Iernut (judetul Mures). Licitatia pentru atribuirea contractului de executie a fost publicata in cadrul SEAP, termenul pentru primirea ofertelor fiind stabilit la data de 7 septembrie 2016, ora 16:00. Va fi organizata o licitatie deschisa, atribuirea urmand a se face pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, pretul avand o pondere de 85% din punctajul total, urmat de oferta tehnica (calitatea proiectului tehnic), cu 15%. Potrivit anuntului de participare, durata de implementare a contractului a fost stabilita la 36 de luni de la data atribuirii contractului.
CTE Iernut a trecut in proprietatea Romgaz in luna martie 2012, in cuantumul datoriei de 150 milioane de euro pe care fostul proprietar, Electrocentrale Bucuresti, o avea catre compania de gaze. Centrala utilizeaza drept combustibil gazele naturale, avand sase grupuri, cu o putere instalata totala de 800 MW.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter