RO EN
Coșul este gol

MDRT: Constructia de sali polivalente se va finanta prin parteneriate public-private

In acest an nu au fost inluce in bugetul de stat fonduri pentru programul national de constructie a unor sali polivalente in resedinte de judet. Acesta se va baza pe parteneriate public-private, finantarea urmand a fi asigurata din orice sursa posibila. Acest proiect al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (aflat in prezent in stadiul consultarii publice) este facut la initiativa marilor federatii sportive, care au nevoie de aceste sali in vederea organizarii de competitii internationale.
 
Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului:"In mod cert, in anul 2011 nu vor fi bani pentru acest program national. Daca va fi lansat, acesta va fi realizat in parteneriat public-privat. In 2011, MDRT are fonduri doar pentru finalizarea celor 120 de sali de sport incepute in 2009. Mai mult decat atat, in 2011 nici un program al ministerului nu vizeaza inceperea unor proiecte noi. Incercam sa finalizam si sa continuam ce am inceput deja. Se vor finanta lucrarile care sunt in cel mai avansat stadiu. Cele 130 de sali de sport din proiecte contractate in 2009 au avut un buget de 120 milioane de lei. Suma alocata in anul 2011 va fi de 10 milioane de lei pentru 7 obiective. Acestea vizeaza reabilitarea unor sali mari de sport”.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter