RO EN
Coșul este gol

REZIDOR: Nou hotel Radisson Blu, in constructie la Timisoara

The Rezidor Hotel Group - una dintre cele mai mari companii hoteliere din lume - anunta semnarea contractului pentru constructia, in colaborare cu Mulberry Development, a unui nou hotel Radisson Blu, la Timisoara. Aceasta va fi a patra unitate turistica a companiei in Romania (din care doua sunt operationale si doua se afla in curs de dezvoltare), dupa cum se arata intr-un comunicat al societatii.
„Programat pentru definitivare in anul 2020, inainte ca Timisoara sa devina Capitala Culturala Europeana, hotelul Radisson Blu va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic si un concept-bar, sali de conferinte si de evenimente cu o suprafata de 1.000 mp si un centru de fitness, operational non-stop. Proprietatea va fi parte integranta a unei dezvoltari ambitioase a unuia dintre cele mai importante proiecte imobiliare combinate in cartierul ISHO din Timisoara”, a declarat Elie Younes, Executive Vice President si Chief Development Officer al Carlson Rezidor Hotel Group.
Constructia propriu-zisa va fi realizata de Mulberry Development (o companie specializata in dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondata de omul de afaceri Ovidiu Sandor, implicat in realizarea cartierului ISHO), dar hotelul Radisson Blu va fi administrat de Rezidor Hotel Group, firma membra a Carlson Rezidor Hotel Group. Valoarea investitiei nu a fost momentan data publicitatii, insa in comunicat se mai precizeaza ca Mulberry Development a fost asistata la negocieri de firma de avocatura Wolf Theiss, Austria si de consultantii PFK Hotelexperts din Viena. Informatii suplimentare, la www.rezidor.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter