RO EN
Coșul este gol

RC Europe: Autorizatie de construire pentru cladirea de birouri Arc, din Bucuresti

RC Europe, dezvoltatorul imobiliar din Republica Ceha care actioneaza in acest domeniu de 16 ani, a primit autorizatia de constructie pentru cladirea de birouri de clasa A cu zece niveluri din Bucuresti, Arc. Aceasta va fi situata pe Soseaua Orhideelor 27-29, in apropierea statiei de Metrou Basarab, intr-o zona dezvoltata comercial, dar cu trafic auto redus. Arc va dispune de 30,000 de metrii patrati inchiriabili pentru birouri, cu suprafata utila pe etaj de aproximativ 3141 metrii patrati. Spatiul din exterior cuprins de aripile cladirii va fi utilizat pentru o gradina verde, izolata fonic de zgomotul stradal.
Birourile open space din cladirea Arc vor avea un aspect atemporal prin structura atent stilizata. Designul simbolic al cladirii Arc si forma de L a acesteia va face ca fiecare metru patrat inchiriat sa aiba lumina naturala. Nivelurile subterane (-1 si -2) vor cuprinde parcari, depozite, camere tehnice, vestiare cu dusuri pentru biciclisti si statii de incarcare pentru masini electrice.
Societatea are si alte proiecte de succes in Romania cum sunt spatiile office sub brandul Central, situate in Pitesti, Drobeta, si Slatina, dar si cladirile de birouri clasa A din Pitesti si Craiova, precum si spatiile de retail Nest din Miercurea Ciuc, Oradea si Dorohoi.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter