RO EN
Coșul este gol

GALATI: Circa 200 milioane euro pentru o noua cladire in cadrul Spitalului Judetean

Consiliului Judetean (CJ) Galati a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui corp nou de cladire la Spitalul Judetean de Urgenta, precum si dotarea acestuia cu toata aparatura medicala necesara. Valoarea investitiei este de aproape un miliard de lei (200 de milioane de euro). Noua cladire va avea sase etaje si aceeasi inaltime cu actualul corp de cladire al Spitalului Judetean, o suprafata desfasurata totala de peste 96.000 de mp si va include 20 de sali de operatie si 375 de paturi, din care 260 pentru spitalizarea continua, 54 pentru spitalizarea de zi si 61 de paturi pentru sectia ATI.
"Am facut inca un pas pentru a construi la Galati un spital nou si modern. Am aprobat astazi o parte din documentatia tehnica a acestei uriase investitii, de aproape un miliard de lei, care se afla deja in evaluare la Ministerul Sanatatii si la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, astfel incat sa putem accesa fonduri prin Programul National de Rezilienta si Redresare. (...) Aceasta uriasa investitie va rezolva problemele stringente ale unitatii sanitare, precum si cea a spatiilor adecvate pentru Terapie Intensiva sau Blocul Operator", a declarat Costel Fotea, presedintele CJ Galati.
In noul spital vor functiona Blocul Operator, sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, spatii pentru spitalizare de zi, sectiile de Chirurgie Toracica, Neurochirurgie si Chirurgie Plastica, spatii pentru interventii de microchirurgie reconstructiva, sectia de Oncologie, Neurologia, Farmacia, serviciul de sterilizare si de transfuzie sanguina si multe alte spatii tehnice.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter