RO EN
Coșul este gol

ORADEA: Un singur ofertant pentru lucrarile de instalare a unei surse noi la CET

Un singur operator economic a depus oferta pentru proiectul "Unitate de productie cogenerare de inalta eficienta pentru inlocuirea blocului 1 existent", prin care va fi instalata o sursa noua de producere a energiei electrice si termice in incinta CET.
Data limita de depunere a fost 20 octombrie, data pana la care a fost depusa o oferta de catre Asocierea formata din SC Loial Impex SRL - lider de asociere si SC Moldproiect ASD SRL - asociat 1 si Engul SRL - asociat 2 si avandu-i subcontractanti pe Corsem Impex Srl si Constructii Bihor SA.
Proiectul este finantat in cadrul programului guvernamental „Termoficare", si exista semnat un contract de finantare intre Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) si Primaria municipiului Oradea. Finantarea va fi suportata in urmatoarele cote (conform prevederilor programului) dupa cum urmeaza: 15% din surse de la bugetul local, iar pana la 85% de la bugetul de stat.
Valoarea estimata este de 158.732.996,21 lei fara TVA.
Scopul proiectului este de a contribui la cresterea competitivitatii si eficientei intregului sistem de termoficare prin modernizarea tuturor componentelor sistemului de termoficare din Oradea.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter