RO EN
Coșul este gol

OPTIM PM manageriaza proiectul de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton

Grupul Ana Hotels, condus de omul de afaceri George Copos, a desemnat compania Optim Project Management sa coordoneze proiectul de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton din Bucuresti, investitie estimata la 25 milioane de euro. Proiectul va fi implementat in doua etape, iar prima faza a fost deja demarata si consta in renovarea a 132 de camere (din totalul de 272) si a coridoarelor adiacente, situate in aripa estica a cladirii. Lucrarile vor respecta designul conceptual realizat de compania britanica Alexander James Interiors.
"Executia de lucrari intr-un hotel de lux complet functional in inima Bucurestiului este o provocare, insa Optim PM are o vasta experienta in furnizarea de proiecte de ospitalitate cu succes si in siguranta. Este o placere sa lucram cu un client care intelege si solicita servicii si finisaje de calitate reala, pentru a fi implementate in procesul de renovare a hotelului sau emblematic. Suntem incantati ca am fost alesi ca manager de proiect si costuri pentru acest proiect", a declarat David Evans, CEO al Optim Project Management.
Intregul proiect de renovare a hotelului Athénée Palace Hilton va fi incheiat pana la finalul lunii mai 2022.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter