RO EN
Coșul este gol

OMV PETROM: Contracte de pana la un miliard de lei pentru constructia de conducte

OMV Petrom va contracta lucrari de amenajare a unor drumuri si careuri pentru foraj, echipare de suprafata si constructii de conducte la sonde de extractie si injectie, in valoare de pana la un miliard de lei (fara TVA). Potrivit anuntului de participare publicat recent in cadrul SEAP, compania petroliera va semna un acord-cadru cu trei agenti economici, acesta urmand a fi implementat intr-o perioada de 48 de luni. Valoarea estimata a contractelor este cuprinsa intre 199,59 milioane de lei si 1,038 miliarde lei (fara TVA). "Se estimeaza ca, la un interval de 1-3 luni (in functie de natura si complexitatea scopului contractelor subsecvente), pe parcursul derularii acordului-cadru, autoritatea contractanta va lansa o invitatie la reluarea competitiei intre semnatarii acordului-cadru, pentru atribuirea unui contract subsecvent pentru fiecare lot in parte (...). Lotul intai include interventii in zonele Crisana - Banat, Oltenia si Muntenia Vest si are o valoare estimata maxima de 377,19 milioane de lei, lotul al doilea vizeaza lucrari in zonele de productie Moesia Nord si in centrul Munteniei (336,6 milioane de lei), iar lotul al treilea presupune interventii la retelele din estul Munteniei, precum si la cele din nordul si sudul Moldovei (324,7 milioane de lei)", se arata in anuntul de participare publicat in cadrul SEAP. Interventiile vizeaza lucrari de constructii in industria petrolului si gazelor naturale, la conducte, linii de comunicatii/ electrice, precum si lucrari de constructii de drumuri.
Pentru atribuirea contractelor se va organiza licitatie electronica, atribuirea urmand a se face pe criteriul pretului celui mai scazut. Agentii economici interesati pot transmite oferte sau cereri de participare pana la data de 4 mai 2016, ora 14:00.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter