RO EN
Coșul este gol

GRENZEBACH investeste 15 milioane de euro in extinderea productiei din Iasi

Grupul german Grenzebach a inceput lucrarile de modernizare si extindere a fabricii din Iasi, investitia fiind de 70 milioane de lei (circa 15 milioane de euro), potrivit PUZ-ului aprobat recent de autoritatile locale. Dupa finalizarea investitiei, centrul de productie va deveni un hub pentru afacerile europene din industria sticlei, a constructiilor si a intralogisticii. De asemenea, in noua hala se vor fabrica inclusiv panouri fotovoltaice. Finalizarea constructiei este programata pentru toamna anului 2023, iar aceasta extindere va crea aproximativ 100 de noi locuri de munca. Proiectul de extindere prevede constructia unei hale noi, pe un teren de 30.000 mp, pe Sos. Iasi - Tomesti, langa sediul actual al companiei. 
"Prin aceasta adaugare si modernizare, ne aratam angajamentul fata de locatia din Iasi, fata de regiune si fata de Romania. Vedem fabrica noastra din Romania ca pe o baza perfecta pentru dezvoltari tehnologice. Si, ca raspuns ideal la cererea in crestere de pe pietele noastre principale, compania devine un centru suplimentar de productie si dezvoltare", a declarat Moritz Ückert, director general Grenzebach Romania.
Noua structura face parte dintr-un concept amplu de reorganizare a locatiei din Iasi, subventionat de stat. Alaturi de noua hala de productie, cladirea existenta a fabricii va fi modernizata pentru a se conforma cerintelor actuale de eficienta si sustenabilitate.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter