RO EN
Coșul este gol

ESOP: Debut lucrari la Estoria City cu 3 cladiri de birouri si 40.000 mp de retail

Estoria City este un proiect mixed use, cu numeroase spatii verzi - care vor avea in total o suprafata de 25.000 mp, retail si rezidential si birouri, cu facilitati de ultima generatie, precum statie de incarcat masinile si scuterele electrice, parcare de biciclete, dusuri, 3.000 locuri de parcare si sistem de colectare selectiva a deseurilor.
In total, se vor construi trei cladiri de birouri, prevazute la standarde inalte de calitate si o suprafata cumulata estimata la 50.000 mp. In acest moment, exista oferta avantajoasa pentru clientii care isi doresc un spatiu build to suit, potrivit unei monitorizari ESOP.
Estoria City este situat in apropierea statiei de metrou Nicolae Teclu, din zona de est a Bucurestiului, la mica distanta de intrarea pe Autostrada Soarelui, un avantaj pentru cei care au legaturi cu Portul Constanta. Principalele avantaje ale locatiei sunt faptul ca se afla intr-o zona unde se poate veni la birou invers traficului obisnuit in zilele de lucru si ca are in apropiere numeroase facilitati pentru angajati, precum zona de food generoasa, de shopping si in viitor si de relaxare, folosind clubul de fitness, magazinele si spatiile de servicii prevazute in incinta proiectului. De asemenea, in imediata apropiere este in dezvoltare o zona rezidentiala cu familii de tineri, care pot fi o sursa pentru viitoarea forta de munca a firmelor ce isi vor stabili sediile in acest proiect.
Prima cladire de birouri, cu o suprafata utila de 12.765 mp, are un design contemporan, cu fatada de sticla, care permite iluminat natural optim, terase verzi, prize date-voce, BMS, generator pentru sisteme vitale, hidranti, acces control, un lobby cosy si o zona cu spatii in regim co-working.
Se estimeaza ca primele spatii de birouri vor fi livrate in trimestrul IV din 2021. Proiectul Estoria City mai prevede construirea a 1.200 apartamente si o zona de retail de 40.000 mp, la care au inceput lucrarile de constructie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter