RO EN
Coșul este gol

ENGIE investeste 200 milioane de lei in extinderea conductelor de gaze

Distribuitorul de gaze naturale Engie Romania va investi circa 200 milioane de lei (fara TVA) pentru extinderea conductelor (mai mici sau egale cu lungimea de 3.000 m) si pentru bransarea la retelele de gaze naturale in 20 de judete si in municipiul Bucuresti. Lucrarile includ atat serviciile de proiectare, cat si pe cele de executie a conductelor de alimentare cu gaz. Pentru implementarea proiectului, Engie va semna un acord-cadru cu maximum trei agenti economici pentru fiecare din cele 20 de loturi in care este impartita investitia, pe o durata de 36 de luni. Fiecare lot corespunde cate unuia dintre cele 20 de zone unde se vor executa lucrari (Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Brasov, Covasna, Dambovita, Dolj, Gorj, Galati, Tulcea, Ialomita, Olt, Prahova, Bucuresti-Ilfov, Dambovita, Giurgiu, Valcea, Vrancea si Constanta) si au valori cuprinse intre 1,07 milioane de lei si 5,93 milioane de lei (exclusiv TVA).
Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa, pe criteriul pretului cel mai scazut, termenul-limita pentru depunerea ofertelor fiind stabilit la 10 octombrie 2016, ora 16:00.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter