RO EN
Coșul este gol

DUNAPACK va construi o fabrica de ambalaje langa Bucuresti

Dunapack Rambox, subsidiara locala a diviziei Dunapack Packaging din cadrul grupul austriac Prinzhorn, a semnat un acord pentru achizitia unui teren de 11,5 hectare in localitatea Bolintin (judetul Giurgiu), in vederea constructiei unei fabrici de ambalaje din carton. Investitia, de tip greenfield, va avea o suprafata de 22.000 mp si va fi echipata cu o masina de carton ondulat de mare viteza marca Fosber, cu o latime de 2,8 metri si cu mai multe utilaje de prelucrare a ambalajelor din carton, urmand a avea o capacitate de 180 milioane de metri patrati pe an.
"Noua fabrica tip greenfield este o ocazie foarte buna de a consolida pozitia strategica a companiei Dunapack Rambox pe piata din Romania. Cu doua fabrici in regiune suntem capabili sa furnizam ambalaje de inalta calitate si sa asiguram o organizare logistica optima", a declarat Alexander Enzenberg, directorul general al diviziei Dunapack.
In prezent, compania detine la nivel national o fabrica in Sfantu Gheorghe (judetul Covasna), care va fi, la randul sau, modernizata. La finalizarea proiectelor, producatorul va detine in Romania o capacitate anuala totala de 300 milioane de metri patrati de ambalaje din carton.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter