RO EN
Coșul este gol

DRAUBER va investi 14 milioane euro in constructia unui depozit frigorific in Oradea

Societatea Agentia De Dezvoltare Locala Oradea S.A., in calitate de administrator al parcurilor industriale din Municipiul Oradea si din judetul Bihor, a atribuit o parcela de 21.540 mp pe baza depunerii unei Scrisori de Intentie si a parcurgerii procedurii de negociere directa desfasurata la finalul lunii octombrie 2021 pentru Parcul Industrial Eurobusiness II cu societatea DRAUBER SRL.
Contractul privind investitia s-a semnat in data de 11.01.2022, de catre reprezentantii Societatii ADLO SA. si reprezentantii Societatii DRAUBER SRL. pentru realizarea unui depozit frigorific (depozitare produse alimentare la temperatura controlata) in suprafata de 11.200 mp si birouri administrative.
Valoarea investitiei asumate este de 14 milioane euro, urmand a crea 20 de locuri de munca.
Compania activeaza din anul 2013 in domeniul “Activitati conexe transportului rutier de marfuri”, fiind rezident din anul 2021 cu un proiect similar in parcul industrial EBP III, iar incepand cu anul 2022 si-a exprimat intentia de a desfasura in Parcul industrial EBP II activitatile de depozitare produse la temperature controlata, activitati de cross-dock, picking si distributie, specifice domeniului de activitate si a oricaror altor activitati conforme cu Regulamentul de functionare al parcului industrial.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter