RO EN
Coșul este gol

Proiectul Curentul, selectat de CJ Tulcea pentru remodelarea arhitecturala a falezei

Proiectul denumit "Curentul" a castigat concursul de solutii organizat de Consiliul Judetean (CJ) Tulcea pentru proiectul de remodelare arhitecturala a falezei din Tulcea. Acesta a fost elaborat de echipa alcatuita din arhitectii Cosmin Vizireanu, Florin Micu si Bogdan Mihalca, alaturi de specialistul in comunicare Mugur Patrascu.
"Propunerea va face obiectul unui studiu de fezabilitate si al unui proiect tehnic, cu o finantare care va fi asigurata fie din bugetul judetean, fie din fonduri europene. A fost necesara propunerea de solutii in paralel cu proiectul mare, de reabilitare a falezei, pentru ca sunt lucrari conexe, lucrari care trebuie inserate in interiorul proiectului de consolidare a falezei. Vom merge in paralel si cu studiul de fezabilitate, si cu proiectul tehnic, astfel incat sa nu facem interventii ulterioare asupra lucrarii, pentru ca o lucrare finalizata pe fonduri europene nu mai poate fi modificata timp de cinci ani, in perioada de postimplementare", a declarat Horia Teodorescu, presedintele CJ Tulcea.
Poiectul de remodelare arhitecturala a falezei este conex unei investitii ample a administratiei judetene ce prevede reabilitarea si modernizarea portului si falezei din Tulcea, investitie totala de circa 34 milioane de euro ce va fi realizata de Max Boegl Romania. Finantarea va fi asigurata prin POIM 2014-2020.
Pentru informatii suplimentare despre proiect, click aici!
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter