RO EN
Coșul este gol

CLUJ-NAPOCA: Investitie de 25 milioane de euro, intr-un ansamblu mixt

La jumatatea acestui an este planificata demararea lucrarilor de constructie a unui ansamblu cu functiune comerciala si rezidentiala in zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, pe amplasamentul fostei fabrici de bere Ursus, valoarea totala a investitiei fiind estimata la 25 milioane de euro. Cladirea 2S+P+8E-E9, E10, E11 - retrase, va include un ansamblu rezidential ce va avea in componenta 320 de unitati locative cu doua, trei si patru camere, iar la parterul imobilului va fi amenajat un centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 13.000 mp. La cele doua niveluri subterane vor fi delimitate locuri pentru parcare. Complexul, denumit Platinia, este dezvoltat de companiile Drusal SA - Baia Mare si Florisal SA - Satu Mare, planurile de arhitectura fiind elaborate de Arhimar Serv, din Cluj-Napoca. Lucrarile propriu-zise de executie vor fi realizate de patru companii specializate, numele acestora urmand a fi date publicitatii dupa semnarea contractelor de atribuire.
In prezent, se realizeaza organizarea santierului, lucrarile de executie urmand a fi demarate imediat ce va fi obtinuta autorizatia de construire, respectiv in iunie-iulie 2015, potrivit estimarilor dezvoltatorilor. Termenul de finalizare a investitiei a fost stabilit la finele anului 2016, intregul complex urmand a avea o suprafata totala construita de 55.000 mp.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter