RO EN
Coșul este gol

MURES: Proiect de investitii aprobat pentru cofinantare prin FEDR

Societatea Cars SA (din Tarnaveni, judetul Mures) a accesat, recent, o finantare in valoare de 38 milioane de lei, in vederea realizarii unei investitii in instalatii si echipamente. Proiectul prevede montajul unei linii tehnologice noi, in vederea fabricarii caramizilor ceramice, investitia generand sporirea eficientei energetice a unitatii de productie si permitandu-i companiei lansarea spre o dezvoltare durabila si sustenabila, prin generarea avantajelor competitive ce lipsesc in prezent. Obiectivul este cofinantat in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala (FEDR), prin Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”, axa prioritara 4, partea nerambursabila putand ajunge la 50% din valoarea totala a proiectului. Contractul de finantare europeana urmeaza a fi semnat dupa ce, in prealabil, firma Cars se va documenta cu privire la indeplinirea tuturor conditiilor impuse de ghidul solicitantului pentru schema respectiva. 
***
Compania este specializata in realizarea materialelor de constructii, cum ar fi tigla, coamele, caramida, blocurile ceramice, finisajele specifice lucrarilor de restaurare etc., avand parteneriate cu 24 de distribuitori pe plan intern. Informatii suplimentare, la www.sccarssa.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter