RO EN
Coșul este gol

GREEN GATE: Ritm alert de executie a cladirii - stadiul lucrarii la 10 august 2013

In proximitatea complexului comercial Liberty Center, din Bucuresti, se afla in etapa de constructie a structurii de rezistenta a etajului al noualea - din totalul de 12 niveluri supraterane prevazute - un imobil de birouri din categoria A. Cladirea, ce va fi dotata cu o parcare subterana multietajata (repartizata pe toate cele patru subsoluri), cu o capacitate de 450 de locuri, va avea o suprafata desfasurata de circa 39.000 mp, din care 27.000 mp reprezinta aria inchiriabila. Obiectivul de investitii, a carui valoare a fost estimata la circa 55 milioane de euro, este amplasat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 22, din sectorul 5 al Capitalei, fiind situat pe un teren incadrat de strada Gheorgheni si Calea Rahovei. „In prezent, compania Bog'Art este implicata, in calitate de antreprenor general in sistem «design & build», in executia imobilului de birouri Green Gate (4S+P+10E+E11-tehnic), finantat de societatea S Group (din Cehia), prin Green Gate Development. Actualmente, complexul - ale carui lucrari au demarat in toamna anului trecut - se afla in etapa realizarii suprastructurii, termenul de finalizare fiind prevazut pentru anul viitor”, a declarat Sorin Greu, director general al firmei Bog'Art. Potrivit planurilor tehnice, etajele subterane ce vor deservi parcarea vor avea o suprafata de 16.000 mp, la ultimul nivel vor fi amenajate spatiile tehnice, iar parterul va fi rezervat unor zone comerciale, in timp ce o parte din fatada va fi dotata cu gradini suspendate. In pofida dimensiunii sale, proiectul va fi livrat in termen de 18 luni, ritmul de executie propus pentru edificarea suprastructurii fiind de un etaj la fiecare 10 zile. „Pana in prezent s-a inchiriat circa 40% din suprafata totala disponibila, principalul beneficiar fiind societatea Teamnet International, ce va utiliza o suprafata de 8.300 mp. In vederea implementarii acestui proiect, am folosit tehnologii «verzi», respectiv un sistem de reciclare a apei pluviale, o fatada termo-fonoizolanta, ascensoare eficiente din punct de vedere energetic, precum si gradini verticale”, a declarat Vladimira Novakova, director general al Green Gate Development.
***
Societatea de constructii Bog'Art si-a manifestat interesul pentru mai multe obiective de investitii lansate la nivel autohton, printre care se afla cladirea de birouri Unirii View, imobilul Green Court Bucharest (dezvoltat de firma Skanska), fabrica de rulmenti din Sibiu (ce apartine societatii SNR - Franta), complexul mixt pe de strada Campineanu nr. 2 (Elmec Romania), centrele comerciale dezvoltate de Kaufland si Auchan etc. Din perspectiva incasarilor, pentru anul in curs conducerea firmei si-a propus revenirea la nivelul din 2009 al cifrei de afaceri, respectiv la 90 milioane de euro, perspectivele de crestere bazandu-se exclusiv pe contractele de lucrari adjudecate. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter