RO EN
Coșul este gol

ILFOV: Hala industriala de productie cu o arie de 6.000 mp, in Bragadiru

O companie autohtona ce activeaza in domeniul productiei de tamplarie termoizolana din PVC va edifica o unitate de productie cu o suprafata de circa 6.000 mp, intr-o localitate din proximitatea Capitalei. In prezent, pe amplasament se organizeaza santierul pentru inceperea lucrarilor propriu-zise, ce vor avea o durata de 12 luni. „Proiectul, amplasat pe strada Sperantei nr. 82-84 din localitatea Bragadiru, prevede realizarea unei hale cu un singur nivel, in care se va derula activitatea de productie, precum si a unui imobil de birouri (P+1E), ce vor deservi personalul administrativ. Lucrarile de constructie, ce se deruleaza in intervalul iulie 2013-iulie 2014, sunt realizate de compania Spatial Total, din Bucuresti, ce a elaborat inclusiv proiectul tehnic al obiectivului”, a declarat Emil Radu, director in cadrul firmei Modern Style (din Turnu Magurele, judetul Teleorman), in calitate de beneficiar al investitiei.
In acest proiect mai sunt implicate firmele Filcogab - Bucuresti (in calitate de proiectant al structurii de rezistenta), Syka'Z Design / Consultanta - Bucuresti (proiectant al elementelor arhitecturale) si CVM Engineering & Consulting (tot din Capitala), ce a proiectat sistemele de instalatii termice, sanitare si electrice, a caror executie va fi efectuata de compania de antrepriza generala Spatial Total. Informatii suplimentare, la www.spatial.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter