RO EN
Coșul este gol

BUCURESTI: Au inceput lucrarile la doua noi ansambluri rezidentiale

Lucrarile de constructie a doua noi ansambluri de locuinte colective au fost demarate in Bucuresti, proiectele urmand a fi definitivate pana la finele anului 2020. Primul dintre acestea, denumit Casa Presei Residence, va fi ridicat in apropierea Pietei Presei Libere si a lacului Baneasa. Dezvoltatorul are in plan constructia unei cladiri (2S+P+9E+E10+E11R), cu apartamente cu una, doua, trei si patru camere, penthouse-uri si cu locuri de parcare incluse. Lucrarile au fost incepute in aprilie 2019, in prezent lucrandu-se la fundatii. Antreprenor general al proiectului este compania Intercont Dual Construct, din Bucuresti.
Cea de-a doua investitie include constructia unui imobil de locuinte colective cu un tronson (3S+P+10E+E11+E12-retrase), pe strada Nerva Traian nr 27-33, in apropierea noului centru urban Timpuri Noi Square si a statiei de metrou Timpuri Noi, intre Piata Unirii si Parcul Tineretului. Dezvoltatorul proiectului este grupul Elegance Construct (din Capitala), lucrarile de executie fiind realizate de compania ilfoveana Ayka Construction. Pana in acest moment au fost realizate fundatiile si structura de rezistenta a parterului.
Pentru informatii suplimentare privind datele de identificare si documentatia celor doua proiecte, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter