RO EN
Coșul este gol

BRASOV: O noua investitie din sectorul industrial va fi inceputa in curand

In perioada urmatoare, un important operator economic din industria petroliera va demara o noua investitie in judetul Brasov, iar in urmatorii doi ani va implementa doua noi proiecte similare in judetele Arad si Cluj, terenurile aferente acestor constructii aflandu-se deja in proprietatea societatii. Lotul din Brasov, cu o suprafata de 20.000 mp, este amplasat in zona intravilana a localitatii Sercaia, pe aceasta parcela compania Oscar Downstream (Bucuresti) urmand a edifica o hala pentru depozitarea carburantilor, cu o capacitate de stocare de 6.500 mc. Obiectivul va trebui sa aiba acces la o linie de cale ferata, motiv pentru care autoritatile de resort au aprobat modificarea caii ferate din proximitatea viitorului depozit si realizarea unei platforme din beton. Initial, vor fi demolate constructiile existente pe amplasament, aceasta etapa fiind urmata de procedura de organizare a santierului.
Compania Oscar Downstream a inregistrat o crestere spectaculoasa a incasarilor in ultimii ani, de la o cifra de afaceri de aproximativ 140 milioane de euro in 2007, ajungand la 550 milioane euro in 2012. Strategia de dezvoltare a firmei pe termen mediu (in urmatorii cinci ani) vizeaza constructia mai multor depozite astfel incat sa se atinga o capacitate de stocare de 50.000 de metri cubi de carburant, precum si realizarea mai multor statii de alimentare. Informatii suplimentare, la www.oscars.ro
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter