RO EN
Coșul este gol

BRASOV: Lucrari de 20 milioane euro pentru reamenajarea Sediului UM 0623

Unitatea Militara (UM) 0623 Brasov va intra in reamenajare si modernizare, investitia totala fiind estimata la 98,32 milioane de lei, inclusiv TVA (circa 20 de milioane de euro). Proiectul de Hotarare de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici se afla in consultare publica pana la mijlocul lunii noiembrie a.c., dupa care va fi supus aprobarii intr-o sedinta viitoare a Executivului.
Proiectul va fi implementat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei (MLPDA), prin Compania Nationala de Investitii (CNI).
Conform indicatorilor tehnico-economici, din valoarea totala a proiectului, lucrarile de constructii-montaj sunt estimate la 62,82 milioane de lei.
"Se doreste edificarea unui sediu unitate militara avand in componenta spatii destinate birourilor, gararii autovehiculelor, pregatirii fizice, zone recreationale precum si spatii dedicate cabinetului medical. Ansamblul va fi alcatuit din cladiri de birouri tip constructii dezvoltate pe orizontala cu regim de inaltime variat, respectiv un pavilion administrativ cu regim de inaltime S+P+2E+3Er si corpuri distincte, dispuse pavilionar cu regim de inaltime P+1E. Nivelul subteran va adaposti parcaje, adapostul de aparare locala antiaeriana, spatii anexe tehnice si depozitari necesare exploatarii corecte a cladirii", se precizeaza in Nota de fundamentare a proiectului de act normativ.
Durata de realizare a investitiei este de 28 de luni.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter