RO EN
Coșul este gol

BOG’ART executa lucrari de peste 10 milioane euro la Pasajul denivelat Pod Grant

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunta ca a fost semnat contractul pentru reluarea lucrarilor de consolidare si modernizare la Podul Grant.
Lucrarile vor incepe in perioada urmatoare si vor fi executate de BOG'ART SRL, pe o perioada de 24 de luni, scrie Bujduveanu, pe Facebook.
"Pasajul denivelat Pod Grant este format din podul principal, sase bretele, trotuar si scari. Investitia privind consolidarea acestui obiectiv a inceput in aprilie 2019 si a fost realizata in proportie de 35%", precizeaza acesta.
Pe parcursul urmatoarelor 24 de luni, se va interveni etapizat, atat la pasajul principal, cat si la cele sase bretele si la trotuarul pietonal, prin lucrari de: infrastructura, suprastructura - structura de rezistenta, suprastructura - cale de tramvai, suprastructura - cale rutiera, siguranta circulatiei.
Valoarea investitiei este de aproximativ 54 de milioane de lei si acopera serviciile de proiectare, asistenta tehnica si executia propriu-zisa a lucrarilor.
"In paralel, finalizam expertizele la celelalte poduri si pasaje ale Administratiei Strazilor Bucuresti, dupa care vom incepe punerea in siguranta a celor care necesita interventii", adauga viceprimarul. Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter