RO EN
Coșul este gol

BIG BUILD: Circa 450 de voluntari vor construi 36 de locuinte in Bacau

In perioada 2-6 octombrie 2017, organizatia Habitat for Humanity Romania (HFHR) va construi 36 de case (P) in Bacau alaturi de circa 450 de voluntari internationali, din companiile romanesti, artisti si personalitati. Editia din 2017 a evenimentului Big Build va marca, totodata, Ziua Mondiala a Locuirii, declarata de Organizatia Natiunilor Unite (ONU) in prima zi de luni din octombrie.
"Familiile partener, care vor beneficia de o locuinta decenta si accesibila, vor munci alaturi de voluntari la ridicarea propriilor case. In prima zi pe santier se vor afla doar fundatiile, iar in ziua a cincea locuintele vor fi ridicate in proportie de peste 70%", au precizat organizatorii.
Partenerii principalii ai evenimentului sunt reprezentati de reteaua de bricolaj Dedeman, de procesatorul de lemn Holzindustrie Schweighofer si de retailerul Kaufland Romania.
Conform datelor Habitat, pana in prezent s-au inscris ca voluntari 236 de persoane si s-au strans fonduri de 1,44 milioane de euro.
Pentru informatii suplimentare, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter