RO EN
Coșul este gol

BAIA SPRIE: Noul aquapark va fi construit in 36 de luni de la semnarea contractului

Complexul de agrement Aquapark din fostul oras miner Baia Sprie va fi dat in functiune in 36 de luni din momentul semnarii contractului, a anuntat serviciul de comunicare al Consiliul Judetean Maramures.  "Durata/perioada de implementare estimata este de 36 de luni de la semnarea contractului de finantare; 28 de luni de executie a lucrarilor de la emiterea autorizatiei de construire. Valoarea totala a investitiei se ridica la suma de 232.142.309 lei”, precizeaza CJ.
Primul Aquapark din judetul Maramures va fi compus dintr-o zona de agrement exterioara si interioara, investitia adresandu-se familiilor cu copii, tinerilor cat si persoanelor in varsta, dar mai ales turistilor romani si straini.
Corpul principal va avea o suprafata construita desfasurata de 16.211 mp (P+2E). Toate interventiile propuse atat interioare cat si exterioare, urmaresc facilitatea accesarii si a utilizarii spatiilor si pentru persoanele cu dizabilitati (atat motorii, auditive, cat si vizuale sau lingvistice). De asemenea, au fost incluse sisteme inovatoare ce utilizeaza energii regenerabile, pentru alimentarea totala/ partiala cu apa calda a grupurilor sanitare, dar si cu energie electrica.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter