RO EN
Coșul este gol

ARAD: Incep lucrarile la primul hotel ibis Styles din Romania

Reteaua Orbis Hotel Group incepe in aceasta perioada lucrarile de constructie a primului hotel ibis Styles din Romania, ce va fi situat in apropierea celui mai important centru industrial al orasului, respectiv in Zona Industriala de Vest, pe Bd. Aurel Vlaicu. Termenul de finalizare a proiectului este stabilit in trimestrul al doilea al anului viitor. Cladirea (2S+P+M+8E) va avea 72 de camere si va fi clasificata ca hotel de 3 stele, urmand a dispune de restaurant, lobby-bar si de patru sali de conferinte, dintre care una multifunctionala.
"Suntem increzatori ca, prin introducerea in orasul nostru a unui operator hotelier lider la nivel international precum Orbis/AccorHotels si un nou brand hotelier international cum este ibis Styles, consolidam pozitia Aradului, atat pe segmentul calatoriilor de afaceri, cat si pe cel al turismului recreativ", a declarat Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va detine hotelul si una dintre societatile ce apartin Mr. FAB, grup cu experienta de peste doua decenii in domeniul constructiilor industriale. Odata cu deschiderea primului ibis Styles din Romania, Mr. FAB va intra in afaceri hoteliere.
Potrivit unor estimari realizate la finele anului trecut, valoarea investitiei este de circa 10 milioane de euro.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter