RO EN
Coșul este gol

NEMETSCHEK mizeaza pe o majorare de 10% a veniturilor in 2011

Grupul german Nemetschek, furnizor de solutii software aplicabile in constructii si arhitectura, a inregistrat, in primele trei luni ale acestui an, o crestere de 10% a vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 38,8 milioane de euro. Veniturile provenite din mentenanta pe termen lung a programelor livrate au sporit cu 15%, pana la o valoare de 18 milioane de euro, acestea detinand, actualmente, o pondere de 46% la incasarile companiei, fata de nivelul de 44% raportat in 2010. Vanzarile de licente au insumat 18,6 milioane de euro, acestea majorandu-se, in perioada analizata, cu 7%. Din punct de vedere al ariilor de distributie, livrarile pe plan extern (in afara granitelor Germaniei) au consemnat un avans de 15% (la 24,2 milioane de euro), contributia acestora la veniturile totale sporind de la 59% in 2010 la 62% in prezent. In Germania, vanzarile Nemetschek au crescut usor fata de perioada ianuarie - martie 2010 (cand s-au raportat incasari de 14,3 milioane de euro), pana la 14,6 milioane de euro. Din punct de vedere al domeniilor de aplicabilitate, veniturile provenite din vanzarea de programe pentru design au avut un salt de 8% (pana la 31,1 milioane de euro), in timp ce aplicatiile multimedia au generat incasari de 3,4 milioane de euro (+50%). Din comercializarea programelor pentru proiectarea de cladiri s-au obtinut fonduri de 3,5 milioane de euro, cu 8% mai mult decat in primul trimestru din 2010. In ansamblu, previziunile pentru 2011 sunt pozitive, oficialii grupului estimand o crestere anuala de cel putin 10% a cifrei de afaceri.
Compania a fost infiintata in 1963 si lucreaza, in prezent, cu peste 1.000 de angajati la nivel mondial. Aplicatiile furnizate sunt utilizate de peste 300.000 de clienti din 142 de tari din intreaga lume. In tara noastra, societatea este reprezentata, din 1993, de subsidiara Nemetschek Romania, avand peste 1.800 de licente vandute la nivel national. Informatii suplimentare, la www.nemetschek.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter