RO EN
Coșul este gol

AUTODESK: Compania creste puterea proiectarii 3D cu noile suite de produse

Autodesk, Inc (NASDAQ: ADSK) a lansat noul portofoliu de solutii de proiectare 3D 2012 si extinde familia suitelor de produse. Noile suite faciliteaza adoptia si utilizarea unei game mai largi de produse Autodesk si sunt special dezvoltate pentru acoperirea nevoilor de lucru in domenii extinse. Suitele sunt disponibile in pachete convenabile economic ce cuprind produse complementare specializate pentru arhitectura, constructii, infrastructura, mecanica si divertisment si care, atunci cand sunt folosite impreuna, ajuta la gestionarea datelor, fluxurilor de lucru si proceselor de proiectare si productie.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter