RO EN
Coșul este gol

BCR va acorda dobanzi mai reduse pentru achizitia locuintelor verzi, certificate

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) a incheiat un parteneriat strategic cu Banca Comerciala Romana (BCR), institutia financiara va oferi creditul imobiliar Casa Mea NaturA, cu dobanzi semnificativ mai reduse, clientilor care achizitioneaza imobile certificate Locuinte Verzi (Green Homes by RoGBC).
"Extindem portofoliul de produse de creditare prin Casa Mea NaturA, care pune la dispozitia clientilor doua oferte de credite imobiliare pentru locuinte verzi, la cele mai bune costuri din piata si cu multiple avantaje. Dezvoltarea portofoliului de credite verzi reprezinta consolidarea rolului BCR in zona de sustenabilitate si responsabilitate fata de mediu si sustinerea informarii clientilor cu privire la alegerile financiare inteligente pe care le pot face, ce au la baza respectul pentru mediu. Ne-am propus sa incurajam investitiile sustenabile si vrem sa le aratam clientilor beneficiile achizitionarii unei locuinte eficiente din punct de vedere energetic, care inseamna un mediu mai sanatos, amprenta de carbon mai redusa, costuri mai mici la plata utilitatilor si cresterea calitatii vietii", a declarat Vlad Hutuleac, Director Executiv Adjunct, Produse si Segmente Retail, la BCR.
"Locuintele certificate Green Homes de RoGBC ofera o garantie pentru potentialii cumparatori ca vor primi locuinte de calitate, mai sanatoase, confortabile, alaturi de beneficiile financiare ale detinerii unei case sustenabile. «Creditul Casa Mea NaturA», de la BCR, ofera o finantare accesibila familiilor pentru a permite o mai buna proiectare si constructie a locuintelor", a declarat Elena Rastei, Director Certificare Green Homes, la RoGBC.
Romania Green Building Council este o asociatie non-profit care promoveaza responsabilatea fatǎ de mediu in sectorul constructiilor, fiind organizatia care acorda certificarea Green Homes (Locuintele Verzi). Acestea reprezinta cel mai cunoscut sistem de certificare la nivel national pentru sectorul rezidential.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter