RO EN
Coșul este gol

FPSC: Semnal de alarma - legislatia blocheaza investitiile!

Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC) organizeaza joi, 19 iulie 2018, de la ora 10.00, in sala de sedinte a sediului TIAB SA, din str. Pictor Arthur Verona nr. 17, sector 1, Bucuresti (in zona Bd. Magheru - Piata Romana), conferinta intitulata: „Legislatia blocheaza investitiile”, informeaza un comunicat al organizatiei, semnat de presedintele acesteia, ing. Valentin Petrescu.
Conferinta se doreste a fi un semnal de alarma, care sa potenteze mesajul constructorilor transmis publicului, mediului privat si institutiilor statului, mai ales ca, dupa cum se arata in comunicat, in 2017 ponderea sectorului constructii in PIB a atins minimul ultimilor zece ani, fiind de numai 4,6%, in conditiile in care potentialul sectorului este de circa 8-9%.
„Desi 2018 ar putea schimba tendinta ultimilor ani intr-o directie noua, reglementarile aplicabile domeniului nostru fie raman neschimbate, fie accentueaza problemele operatorilor economici sau modificarea acestora se tergiverseaza fara motiv. Reprezentantii federatiei noastre vor analiza situatia actuala din piata constructiilor, implicatiile clauzelor contractuale restrictive, lipsa fortei de munca si lipsa unor masuri de compensare a plecarii lucratorilor romani, problemele in actualizarea contractelor aflate in derulare, piedicile legislative care franeaza proiectele”, a declarat Valentin Petrescu.
Atat timp cat propunerile FPSC stau pe masa autoritatilor competente de luni de zile, fiind acceptate la nivel de discutii, dar fara a fi transpuse in acte normative/ instructiuni, toti cei interesati de problematica sectorului de constructii sunt invitati sa se alature, la conferinta, federatiei patronale din domeniu, pentru a da amploare mesajului constructorilor, se subliniaza in comunicat. Prezenta poate fi confirmata fie telefonic, la tel. 0726-138.662, 0751-054.501, fie prin e-mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter