RO EN
Coșul este gol

REGIO 2014-2020: Peste 1100 de proiecte au fost depuse pentru a primi finantare

Peste 1100 de proiecte au fost deja depuse pentru a primi finantare din REGIO 2014-2020, in Transilvania de Nord, solicitand aproape 5 miliarde lei, in contextul in care alocarea regionala pentru intreg Programul Operational Regional este de 858,74 milioane Euro, deci aproape 4 miliarde lei. De curand s-a inchis apelul de proiecte pentru reabilitarea termica a cladirilor publice, iar proiectele potentialilor beneficiari solicita de aproape 3 ori mai multa finantare decat suma disponibila in regiunea Nord-Vest.
Astfel, pentru axa prioritara 3 - Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon, Prioritatea de investitii 3.1 - Sprijinirea eficientei energetice, a gestionarii inteligente a energiei si a utilizarii energiei din surse regenerabile in infrastructurile publice, Operatiunea B - Cladiri Publice in cadrul Programului Operational Regional (POR) 2014-2020, proiectele regiunii au la dispozitie suma de 187,961 milioane lei, iar “incarcarea” este de 292%. In acest moment, 74 proiecte de reabilitare a cladirilor publice se afla in diverse etape de selectie.
Nu este cea mai mare cautata operatiune de finantare REGIO, pentru ca Prioritatea de investitii 2.2 - Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor, Axa 2, are o incarcare de 636,91%, sute de IMM-uri au depus proiecte si 245 dintre acestea se afla in diverse etape de selectie.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter