RO EN
Coșul este gol

NOVA AQUASERV dezvolta cu fonduri europene reteaua de apa din judetul Botosani

Ministerul Fondurilor Europene a gazduit sedinta de deschidere a proiectului „Sprijin pentru pregatirea aplicatiei de finantare si a documentatiilor de atribuire pentru proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Botosani, in perioada 2014-2020”. Contractul de finantare a fost semnat recent intre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare (AM POIM) si operatorul regional de apa Nova Aquaserv SA. Botosani.
Scopul principal al sedintei a fost acela de a stabili o relatie directa intre partile implicate in implementarea tehnica si financiara a proiectului, dar si pentru prezentarea principalelor elemente ale implementarii unui proiect POIM. Sedinta a fost prezidata de Mihaela Smarandache si Marie Jeanne Oprisan (AM POIM).
Din partea beneficiarului au participat reprezentanti ai Unitatii de Implementare a Proiectului (UIP) - Nicolau Florin, Liliana Romanovschi si Ionela Popescu. Valoarea proiectului: 15,5 milioane lei. Perioada de implementare: 1 septembrie 2019 - 30 aprilie 2021.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter