RO EN
Coșul este gol

MTI: Proiectul de dezvoltare a aeroportului Iasi va continua

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Alexandru Nazare, a participat pe 11 aprilie a.c. la sedinta Consiliului Judetean Iasi pentru a sustine propunerea MTI de deblocare imediata a  proiectului de dezvoltare a aeroportului international Iasi. ”Am reusit sa convingem consilierii judeteni ca aeroportul Iasi are nevoie acum de o pista de 2.400 metri. Le-am explicat reprezentantilor de toate culorile politice din Consiliul Judetean Iasi ca astfel de piste de peste 3.000 metri pot fi gasite la aeroporturi ca Heathrow si Gatewick din Londra sau la cel din Manchester, unde traficul este intre 18 milioane si 65 milioane pe an. Ori in cazul Iasiului vorbim de un trafic sub 1 milion de pasageri pe an si nicio proiectie nu ne poate duce la cifre de ordinul zecilor de milioane in urmatorii 10-20 de ani. Abia in 2020 traficul estimat pentru aeroportul Iasi va fi de peste 1 milion de pasageri, iar o pista de 2.400 metri acopera fara problema un asemenea trafic.
 
 

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter