RO EN
Coșul este gol

CC: Dedeman si Element Industrial pot construi cele trei depozite logistice din Ilfov

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Dedeman SRL si Element Invest Partners SRL au preluat in comun companiile Element Distribution Center SRL si Element Distribution Center Faza Doi SRL.
Tranzactia consta in asocierea dintre Dedeman si Element Invest Partners in vederea dezvoltarii unui proiect imobiliar - construirea a trei depozite logistice destinate inchirierii. Dedeman are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit, in magazine specializate.
Element Invest Partners desfasoara activitati de consultanta pentru afaceri si management si detine Element Distribution Center SRL si Element Distribution Center Faza Doi SRL, ambele avand ca obiect de activitate dezvoltarea (promovarea) imobiliara.
In urma analizei, autoritatea de concurenta a emis o decizie de neobiectiune, constatand faptul ca operatiunea analizata nu pune problema unei afectari semnificative a concurentei, in special prin crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante sau pe segmente ale acestora. Decizia va fi publicata pe site-ul autoritatii nationale de concurenta, dupa eliminarea informatiilor cu caracter confidential.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter