RO EN
Coșul este gol

BIHOR: Evaluare oferte pentru constructie campus scolar de 17 milioane euro

Procedura de achizitie P+E (proiectare si executie), se afla, in acest moment, in faza de evaluare dupa ce, pana la termenul limita, au fost depuse trei oferte. Prima apartine asocierii condusa de Costa Voc Impex SRL, in cea de-a doua, lider este Drum Asfalt SRL, iar cea de-a treia oferta a fost depusa de asocierea condusa de Old&New Construct SRL. Conform agentiei News Bihor, valoarea estimata a contractului este de 67.531.289 lei fara TVA, din care partea de proiectare este estimata la 2.920.000 lei fara TVA, iar executia la 64.600.000 lei fara TVA. Potrivit reprezentantilor autoritatii contractante, castigatorul licitatiei va avea la dispozitie o perioada de 6 luni, de la data semnarii contractului, pentru finalizarea partii de proiectare si 36 de luni pentru executie.
Pentru realizarea unui campus scolar functional si asigurarea conditiilor de participare la educatie a copiilor cu dizabilitati, prin S.F. s-au propus realizarea: Corp 1 (regim de inaltime P+2E) destinat invatamantului prescolar si primar; Corp 2 (regim de inaltime P+3E) destinat invatamantului gimnazial si biblioteca; Corp 3 (regim de inaltime S+P+4E) ce va servi drept internat; Corp 4 (regim de inaltime P+E) destinat cabinetelor medicale, psihologie si kinetoterapie; Corp 5 (regim de inaltime S+P) destinat salii de mese; Corp 6 (regim de inaltime P) destinat bazinului pentru hidroterapie; Corp 7 (regim de inaltime P) destinat atelierelor pentru practica; Corp 8 (regim de inaltime P) destinat salii de sport. De asemenea vor exista terenuri de sport pe suprafata totala de 1.447 metri patrati si loc de joaca de 1.000 metri patrati; platforme carosabile de 8.000 metri patrati, alei pe o suprafata de 1.300 mp, dar si 10.000 metri patrati de spatii verzi.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter