RO EN
Coșul este gol

AFI Europe Romania a semnat un contract de inchiriere cu retailerul Cora

AFI Europe Romania a semnat recent un contract de inchiriere cu retailerul Cora pentru deschiderea unui hipermarket cu o suprafata de 12.500 metri patrati in noul shopping mall “AFI Palace Ploiesti” ce urmeaza sa fie dezvoltat in centrul orasului Ploiesti pana la finele anului 2012. Cora Romania, parte a grupului francez de retail Louis Delhaize, a avut una dintre cele mai agresive expansiuni de pe piata locala de retail in ultimii ani, bucurandu-se in prezent de o mare notorietate si apreciere din partea consumatorilor romani. In conditiile noului contrat incheiat, hipermarketul Cora va deveni una dintre cele mai importante ancore de retail din oras, dar si din centrul comercial AFI Palace Ploiesti. AFI Palace Ploiesti este primul si singurul mall ce urmeaza sa fie dezvoltat la standarde moderne in Ploiesti - unul dintre cele mai dinamice si stabile orase din Romania. Orasul Ploiesti este cotat ca fiind al doilea oras din Sudul Romaniei dupa Bucuresti, fiind un important centru administrativ, cultural si comercial. AFI Palace Ploiesti va fi situat la circa 800 de metri de centrul orasului, de-a lungul drumului principal de acces dinspre Nord-Est, o pozitionare avantajoasa ce va transforma mall-ul in principala destinatie comerciala din interiorul orasului. Constructia mall-ului AFI Palace Ploiesti va incepe in trimestrul patru din 2011, iar data de finalizare este estimata pentru ultimul trimestru din 2012. Proiectul va include o suprafata totala inchiriabila de 26.000 metri patrati distribuita pe doua etaje si 900 de locuri de parcare. La parterul centrului comercial se vor afla mai multe ancore importante precum hipermarketul Cora, dar si retaileri de haine si electronice, in timp ce la primul etaj vizitatorii vor putea gasi magazine apartinand celor mai mari jucatori internationali din industria modei, prezenti si in Romania.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter