RO EN
Coșul este gol

REECO: Cum poate indeplini Ungaria directivele Uniunii Europene?

Uniunea Europeana acorda o importanta majora eficientei energetice, iar in consecinta cerintele construirii energetice au devenit mai stricte. In ceea ce priveste directivele, toate cladirile publice vor deveni pana in 2018, cladiri cu un consum redus de energie si toate cladirile noi trebuie sa se apropie de un consum de zero energie pana in 2020. Consumul redus de energie al cladirilor si cresterea utilizarii energiei regenerabile - soare, vant, caldura pamantului - este scopul acestor reglementari. Prin urmare numarul cladirilor renovate din punct de vedere al eficientei energetice si al pietei energiei regenerabile, are posibilitatea de a creste pe viitor. Starea cladirilor din Ungaria este sub nivelul standardelor EU, motiv pentru care transformarea ai modernizarea lor presupune un potential enorm pentru sectorul serviciilor energetice. Astazi utilizam 40% din intregul consum de energie in cladiri (o treime din aceasta suma sunt cladirile nerezidentiale - industrii, acoli, spitale etc.) ai doua treimi sunt cauzate de incalzire ai racire. Incalzirea cladirilor reprezinta cel mai mare factor de emisie de CO2. Importanta modernizarii cladirilor energetice evidentiaza faptul ca in acest sector, economisirea energiei se poate obtine prin modalitatea de cost - efect. Uniunea Europeana se concentreaza pe gestionarea energiei in cladiri, deoarece acesta este domeniul in care pot fi atinse cel mai eficient, obiectivele climatului de economisire.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter