RO EN
Coșul este gol

ING RED: Vizam reducerea riscurilor si exploatarea oportunitatilor


ING Real Estate Development (ING RED) este divizia de investitii in domeniul imobiliar a a grupului olandez ING. Avand in vedere faptul ca acest sector a fost unul dintre cele mai afectate de recesiunea economic, companiile sunt nevoite sa-si restructureze afacerile pentru a le adapta la noul context. Referindu-se la strategia de dezvoltare a companiei ING RED, presedintele Hein Brand numeste cateva din masurile adoptate de firma pe care o reprezinta.

Hein Brand, presedinte al ING Real Estate Development:
"Criza resimtita puternic pe piata imobiliara ne-a determinat sa schimbam prioritatile. Practic, ne vom axa pe continuarea proiectelor incepute si pe onorarea contractelor, conform programului «Back to Basics». Reducerea la minimum a investitiilor va face din ING RED o companie cu o cifra de afaceri mai redusa, insa riscurile se vor diminua proportional. Spre deosebire de anul 2008, in a doua jumatate a anului trecut segmentul de gestionare a proprietatilor comerciale a crescut, sporind veniturile provenite din administrare / chirii. De asemenea, pe baza propriilor cercetari de piata, am selectat un numar limitat de zone urbane din Europa care prezinta oportunitati de dezvoltare, pentru a putea profita de evolutia post-recesiune a afacerilor. Am tinut cont de previziunile de crestere economica si sporul demografic estimat. In general, o schimbare radicala in ceea ce priveste abordarea actuala a strategiilor marilor companii de profil este reprezentata de reorientarea catre proiecte de dimeniuni mai reduse".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter