RO EN
Coșul este gol

AFI EUROPE a obtinut autorizatia de construire pentru parcul de retail din Arad

AFI Europe Romania a obtinut autorizatia de construire pentru a demara lucrarile la hypermarketul si magazinul de tip ”do-it-yourself” din cadrul AFI Palace Arad, parcul de retail care se alatura celorlalte trei proiecte imobiliare pe care compania le dezvolta in prezent in Romania. Parcul de retail AFI Palace Arad va include un hypermarket, un magazin de tip ”do-it-yourself” si unitati suplimentare de retail care vor fi amplasate in centrul municipiului Arad, insumand 3,5 hectare dintr-o suprafata totala de opt hectare. Parcul de retail va fi construit respectand forma clasica de ”U”, planurile luand in calcul cate 9.000 de metri patrati pentru fiecare dintre principalele ancore: hypermarket si magazin de tip ”do-it-yourself”. Unitatile suplimentare de retail prevazute in cadrul parcului vor avea suprafete cuprinse intre 1.000 si 2.000 metri patrati. 

 

Pentru comunicatul in format complet click aici!

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter