RO EN
Coșul este gol

AECOM: Aplicare eficienta a strategiei pe termen lung a grupului

Concernul Aecom a comunicat datele aferente celui de-al doilea trimestru al anului fiscal 2012-2013, corespunzator intervalului ianuarie-martie. Cifra de afaceri a inregistrat o crestere de 1%, pana la 2,01 miliarde dolari, in comparatie cu valoarea totala de 1,99 miliarde dolari, consemnata in perioada similara a anului precedent. De asemenea, holdingul a raportat incheierea de noi contracte insumand doua miliarde dolari, valoarea totala a lucrarilor aflate in curs ajungand la 17,1 miliarde dolari. John M. Dionisio, presedintele Aecom, a afirmat ca pietele emergente au continuat sa progreseze, constructiile civile de pe continentul asiatic si dezvoltarea infrastructurii rutiere din Orientul Mijlociu fiind printre cele mai importante oportunitati de care a beneficiat concernul american. In ceea ce priveste indicele de rentabilitate a companiei, acesta a crescut cu 8,2% fata de intervalul similar al anului precedent. Cele doua segmente principale de activitate ale corporatiei au inregistrat o situatie diferita. Astfel, serviciile tehnice - ce includ atat consultanta cat si proiectare - au raportat venituri de 1,77 miliarde euro, in scadere cu 2% fata de al doilea trimestru din anul precedent, iar cele de management au comunicat o sporire de 7% a veniturilor, pana la 224 milioane de dolari. Managerii holdingului considera ca anul in curs va oferi conditiile necesare pentru implementarea strategiei pe termen lung a grupului, ce include si lansarea primelor investitii ale fondului Aecom Capital, care va activa in principal pe piata imobiliara. 
***
Corporatia americana Aecom este prezenta si pe piata locala prin intermediul subsidiarei Aecom Ingenieria. Printre lucrarile efectuate de filiala respectiva se afla serviciile de proiectare pentru “Autostrada Orastie - Sibiu, loturile 1 si 2”, “Autostrada Lugoj-Deva - lotul 1”; “Masterplan General de Transport - Romania” etc.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter